П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Маскувальна сітка

Волонтерська група  «БібліОберіГ» на двох бібліотечних локаціях (вул. Грушевського Михайла, 1 та вул. Боричів узвіз, 13) продовжує плетіння маскувальних сіток для українських захисників. У лютому ц. р. у зону ООС відправлено три маскувальні сітки разом із теплими, корисними, лікувальними, смачними предметами та речами.

Діти працівників Бібліотеки відгукнулися на звернення наших вояків і долучили до посилки свої чудові, щирі, патріотичні малюнки з щемливим закликом:

 

P.S. За інформацією волонтерів, одна біла сітка поїхала до 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького (30 ОМБр). Вони на Світлодарській дузі, нещодавно вийшли на позиції. Друга - відправлена в Авдіївку до волонтерів військових з СІМІС (від civil-military cooperation - органи цивільно-військового співробітництва). До функцій СІМІС входить налагодження нормального контакту між військовими і мирним населенням. Тобто все те, про що неодноразово розповідали військові, які брали участь у миротворчих місіях за кордоном.