П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

До Дня захисника України

Дорогі наші воїни, лицарі, козаки, герої!

Усіх, хто відстоює незалежність і територіальну цілісність країни,

боронить мирне життя українського народу

щиро вітаємо з Днем захисника України!

Завдяки вашій мужності, витримці та звитязі ми маємо можливість спокійно працювати, творити і мріяти, ростити і навчати дітей та онуків.  Від усього серця дякуємо і бажаємо вам якнайскорішого повернення  до рідних домівок здоровими і неушкодженими, загартованими і змужнілими, сповненими сил і енергії щоб жити, творити, любити!

Беззаперечно віримо у Перемогу і чекаємо на зустріч із вами у Національній парламентській бібліотеці України.

Сьогодні бібліотекарі спорядили і передали через волонтерів у зону АТО ще одну сітку, різноманітні смаколики (домашня консервація, сало, хліб, часник, ковбаса, консерви, чай, кава), ліки та вітаміни, теплі речі, засоби гігієни, дитячі малюнки. А ще  - український прапор, на якому  працівники бібліотеки написали свої слова вдячності воїнам АТО.

P. S. Наші волонтери повідомили, що 40 артилерійська бригада  вчасно отримала «святкову» сітку від групи «БібліОберіГ», споряджену працівниками НПБУ разом з подарунками до Дня захисника України.

Кошти, зібрані колективом НПБУ, волонтери використали на придбання ліків для воїнів АТО, матеріалів для плетіння наступних маскувальних сіток та для допомоги на лікування одному з бійців, що проходить реабілітацію після поранення у зоні АТО.