Вівторок, 16 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Маскувальна сітка для артилеристів

image

Заклопотані протягом останнього місяця підготовкою до проведення заходів з нагоди 150-річниці від дня заснування Національної парламентської бібліотеки України, бібліотечні волонтери все ж таки зуміли сплести одну маскувальну сітку для воїнів АТО. Передавати її прийшлося без дотримання традиційного «ритуалу» (ретельне збирання посилок зі смаколиками, ліками, одягом, дитячими малюнками і т. ін.) оскільки надійшло термінове замовлення на велику за розміром сітку від артилеристів – а наша сітка вийшла саме такою!

Шкодуємо, що не вдалося зробити достойну фотосесію, проте радіємо, що до сітки ми все ж таки встигли додати чай, каву, солодощі, цигарки, білизну, шкарпетки та гігієнічні засоби. Як передала нам волонтерка Юля Халковська, «хлопці з 40ї арт бригади дзвонили… до сліз розчулені передачкою. Дякували сто разів вам усім:) Просили ще пару штук великих сіток».

Будемо плести і вірити, що і великі, і малі маскувальні сітки, створені небайдужими руками українських бібліотекарів, допоможуть нашим захисникам вціліти і повернутися живими!