Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Маскувальна сітка для Армії руками волонтерів

26 лютого 2016 року працівники НПБУ передали через волонтерів десантно-штурмовому батальйону 36-й бригади морської піхоти чотири білі маскувальні сітки та одну з камуфляжної тканини, до яких, вже традиційно, спорядили посилки зі смачними гостинцями. Бібліотекарі переживали, що запізнилися з білими сітками, адже здавалося, що зима вже закінчується. Але ось що написав волонтерам один з морпіхів:

«Доброго дня! Посилку отримав, сітки вже на передовій, начальник розвідки сказав що білі сітки працюють не тільки взимку, так як виконують завдання з складності ідентифікації об'єктів, особливо біля споруд з бетону та цегли. І особливо дякую за солодощі та інші приємні сюрпризи, балуєте нас:)

Тримаймося, ваша підтримка дуже важлива, окрім того що це реальна допомога, це й ще допомога моральна, яка, на мою думку, не менше важлива! Ще раз дякую!».

І ці слова лише підтверджують, що розпочата бібліотекою справа щодо «шефства» над  військовими частинами ЗСУ;  військовими шпиталями, де проходять лікування та реабілітацію бійці АТО; своїми колегами, які захищають Вітчизну у зоні АТО, та їхніми родинами, є доконче потрібною. І все це називається просто: звичайний патріотизм звичайних бібліотекарів і користувачів НПБУ.