Субота, 11 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Україніка

Архітектура і мистецтво

Історія

Країнознавство

Філологія

Художня література

 

 

1/14

Communication-content security: hybrid messianic aggressions. Ukraine: 2014-2017 : training manual for communication-content (informational) resistance specialists / [comp. by: Hryhorii Liubovets, Valerii Korol. — Kyiv : [Sole proprietorship Lopatina O. O.], 2019. — 164 p.

Шифр зберігання Б7648

 

Комунікаційно-контентні агресії стали звичним явищем сьогодення. Тому тематика інформаційної безпеки нині займає чільне місце в організації повномасштабного захисту держав і міжнародних організацій. Та найбільшого захисту потребує індивідуум, людина-особистість, її свідомість і світосприйняття.

Тематиці комунікаційно-контентної безпеки як складової інформаційної безпеки присвячені матеріали науковців та викладачів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, інших вищих військових та вищих навчальних закладів України, представників цивільних та військових засобів масової інформації, учасників АТО, вітчизняних і зарубіжних фахівців та експертів з питань комунікаційно-контентної безпеки.
Тематична побудова видання та принцип тренінгового розвитку публікацій розроблені провідними науковими співробітниками відділу комунікаційно-контентної безпеки та воєнно-країнознавчого аналізу науково-дослідного центру ВІКНУ Г. Любовцем та В. Королем на основі авторської методики контекстного аналізу інформаційних резонансів (КАІР).
Книга розрахована на фахівців з питань інформаційної безпеки, державних службовців, студентів, а також громадян, які шукають відповіді на питання сутності нинішнього комунікаційно-контентного протистояння України та агресора – путінського режиму РФ.

Тренінговий посібник для фахівців з питань комунікаційно-контентної (інформаційної) протидії.

Англійською мовою