Субота, 11 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Архітектура і мистецтво

Історія

Країнознавство

Філологія

Художня література

З різних галузей знань

 

1/15

Polski konsulat we Lwowie 1987-2012 / [materiały zebrał i oprac. Marcin Zieniewicz]. — Wyd. 3-ie poszerz. — [Lublin] : Wydaw. Test ; Lwów : Staraniem Konsulatu Generalnego Rzeczypospolitej Polskiej, 2015. — 399 s. : fot.

Шифр зберігання Б7588

 

«Ця книга дає можливість зрозуміти, що консульство – це не просто установа, яка займається виключно справами громадян та видає візи. Завдяки багаторічній роботі, зусиллям Генерального консула, усіх його попередників та соратників багато було зроблено для розвитку українсько-польського співробітництва. Сьогодні ми можемо радісно та з гордістю брати участь у фестивалі партнерства у Львові, огляді останніх польських фільмів «Під високим замком», днях сусідства та інших важливих подіях», – так висловився представник МЗС України на презентації книги у Львові, оцінюючи роботу установи загалом.

Книга вперше була видана у 2012 р. з нагоди 25-річчя діяльності консульського представництва у Львові і містить спогади усіх генеральних консулів. Видання споряджене великою кількістю ілюстративного матеріалу.

Польською мовою