Вівторок, 16 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Відділ читальних залів

 

Відділ читальних залів розпочав свою діяльність у січні 2012 року, коли було введено в експлуатацію нове приміщення Бібліотеки.

Основним завданням відділу є забезпечення якісного та оперативного інформаційно-бібліотечного обслуговування користувачів відповідно до їх наукових, професійних, освітніх та соціальних потреб.

 

Структура відділу:

­­­­­­Сектор обслуговування користувачів загального читального залу № 2.

Працівники сектору здійснюють обслуговування  користувачів усіма видами документів із фонду Бібліотеки: книгами, виданнями, що продовжуються, авторефератами дисертацій, періодичними виданнями. До послуг користувачів у відкритому доступі нові надходження періодичних видань – українські та російські газети і журнали та довідкова література з різних галузей знань.

Сектор бібліографічної інформації.

Працівники сектору здійснюють довідково-бібліографічне та інформаційне обслуговування користувачів, консультують та надають допомогу в пошуку джерел інформації, знайомлять із правилами користування електронними базами даних, традиційними каталогами і картотеками.

Працівники відділу здійснюють запис користувачів до Бібліотеки та оформлення реєстраційних документів, а також проводять екскурсії по Бібліотеці.

 

Наша адреса:

вул. Набережно-Хрещатицька, 1, к. 313 (4 поверх)

м. Київ, 04070

 

Режим роботи:

понеділок – п’ятниця: 09.00 – 20.00

субота - неділя: 10.00 – 18.00

четверта п’ятниця місяця – санітарний день

 

Контактна інформація:

завідувач відділу – Карбочинська Лариса Валентинівна

e-mail: karbochinska@nplu.org