Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Загальний читальний зал № 1

image

 

У одному з найошатніших бібліотечних читальних залів України користувачі працюють із документами, отриманими на кафедрах видачі літератури з підсобного фонду, що формується з документів підвищеного попиту в період їх найбільшої запитуваності, в т.ч. нових надходжень документів за останні три роки.

Тут можна ознайомитися зі свіжими номерами газет і журналів,  представленими у відкритому доступі.

У залі діє Центр правової інформації з фондом документів правової тематики, який включає: періодичні видання (українською та російською мовами, за останні два роки) та книжкові видання – нормативно-правові акти та  науково-практичні коментарі до них, монографії, навчальні посібники з усіх галузей права, довідкові видання.

Нові надходження до фонду ЦПІ експонуються на виставці нових надходжень. З їх переліком та анотаціями можна ознайомитися на сайті бібліотеки (http://nplu.org/vustavki.php).    

Користувачі можуть скористатися безкоштовним доступом до  інформаційно-правової системи «Ліга: Закон», БД Верховної Ради України «Законодавство України».

Досвідчені фахівці нададуть кваліфіковану консультацію та допоможуть знайти джерела необхідної інформації.

У залі експонуються  нові видання з усіх галузей знань, що надійшли до бібліотеки (зміна експозиції здійснюється щодекадно).

До послуг користувачів, які не встигли ознайомитися з новою літературою під час її демонстрації на виставці,  картотека нових надходжень та перелік документів з анотаціями на сайті бібліотеки (http://nplu.org/vustavki.php).

Користувачам надається можливість працювати з власними ноутбуками та користуватися безкоштовним Wi-Fi доступом до Інтернету.