П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Чернівецька ОУНБ імені М. Івасюка

Чернівецька ОУНБ імені М. Івасюка

 

У ході проведення  Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців бібліотекарі Путильської центральної районної бібліотеки  та бібліотекар філії с. Шепіт Путильської ЦБС Чернівецької області зібрали та передали літературу (96 книг)  у відділення інспекторів прикордонної служби (ВІПС) «Шепіт» та у відділ прикордонної служби «Селятин». 

Бібліотеки Новоселицької ЦБС зібрали та передали книги (51) до бібліотеки військової частини ВПС «Мамалига» відділення інспекторів прикордонної служби  «Тарасівці». 86 книг, зібраних бібліотеками Кельменецької ЦБС передано в зону АТО. 50 книг, зібраних бібліотеками Заставнівської ЦБС,  представниками ГО «Щедро» передано в зону АТО.

Бібліотекарі Сторожинецької ЦБС зібрали 97 книг та передали до в/ч А2582. Бібліотекарі Сокирянської ЦБС зібрали 159 книг та передали до «Сокирянської прикордонної застави».  Решта зібраних примірників книг  (931) також будуть передані до зони АТО.

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» продовжується за підтримки бібліотек Буковини.  Акція проводилася і під час I обласного ярмарку бібліотечних послуг «Це цікаво місцевій громаді».  Книги збирали і самі бібліотекарі, і представники громадських організацій, і видавці тощо.  Найбільш тісні зв’язки з воїнами  Збройних Сил України підтримують бібліотекарі Заставнівської, Кельменецької, Новоселицької, Путильської, Сокирянської та Сторожинецької ЦБС.

Оцінка ефективності акції – 4.

image