П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Національна бібліотека України для дітей

Підсумковий звіт

Національної бібліотеки України для дітей

за результатами реалізації Всеукраїнської акції

«Бібліотека українського воїна»

У 2016році.

 

Протягом 2016 року Національна бібліотека України для дітей зібрала і передала для «Бібліотеки українського воїна» 212 книг, з них 33 дитячі книги, 155 дитячих малюнків, 188 дитячих поробок, 65 вітальних листівок, зроблених.

Всі книги ми надсилали через волонтерів, які і передавали нам побажання бійців щодо потрібної їм  літератури. В 2016 році бібліотека співпрацювала з волонтерами руху Операція «Маестро», через яких і передавала все зібране бійцям АТО. Саме на прохання бійців з військових частин м.м. Маріуполя і Попасної були зібрані дитячі книги та речі. У вільну хвилину бійці знаходили час читати дітям, які до них приходять, дитячі книги українських авторів. У звіті про чергову поїздку на фронт волонтери висловили подяку працівникам НБУ для дітей.

Подробиці та фото бійців з малюнками дітей можна подивитися за посиланням: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=683930988429339&id=331269667028808.        

Напередодні новорічно - різдвяних свят користувачі-діти нашої  бібліотеки, а також діти з усієї України, які перебувають на лікуванні у ДЗ «Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» малювали малюнки, робили новорічні листівки, писали на них вітання та побажання нашим бійцям, виготовляли з різних природніх матеріалів ангелів та ялинкові прикраси ручної роботи. Все це разом із книгами через волонтерів ми передали на фронт.