Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Івано-Франківська ОУНБ імені Івана Франка

Івано-Франківська ОУНБ імені Івана Франка


З метою підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців проходила на Івано-Франківщині Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Бібліотеки області та мешканці краю взяли участь у забезпеченні бібліотек військових частин, дислокованих на території Прикарпаття, кращими зразками вітчизняної та світової художньої літератури, науково-популярних видань з історії Української держави, її культури, Збройних сил.

У рамках цієї акції було зібрано 524 примірники книг, які були передані у в/ч № 1241 національної гвардії України, підрозділ в/ч 1241 (третя патрульна рота, м. Калуш), погранвідділ «Шибене» Верховинського району.

 

Солдати строкової служби, командирський склад та завідувачка бібліотеки в/ч № 1241 (м. Івано-Франківськ) Наталія Валеріївна Ковальчук висловлюють вдячність всім учасникам акції, які впродовж двох років, долучалися до підготовки таких дарунків і сподіваються, що нові україномовні художні книги і надалі поповнюватимуть полиці бібліотеки.

Зібрана література передавалася під час проведення соціокультурного заходу (м. Калуш) для бійців, які нещодавно повернулися з АТО.

image

image