Субота, 4 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Миколаївська ОУНБ імені О. Гмирьова

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна»

image

 

 

                     Миколаївська ОУНБ імені О. Гмирьова

 

 

 

 

Звіт за результатами Акції

 

У 2015 році стартувала всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна», ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання військовослужбовців. У ході акції до бібліотек військових частин збираються та передаються найкращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил.

Наша бібліотека не залишилась осторонь, координує збір літератури з бібліотек Миколаївської області. Кожного кварталу здійснюється передача книг до Миколаївського гарнізонного будинку офіцерів. Одним із проблемних питань стало забезпечення доставки книг з бібліотек області до ОУНБ ім. О.Гмирьова. Питания доставки вирішила Новоодеська ЦБС  та ініціювала передачу зібраних 180 прим. книг безпосередньо в зону АТО через волонтера Щербину Олександра.

12 жовтня 2015 р. відбулась зустріч із учасниками АТО «Нові часи – нові герої» у МОУНБ ім. О. Гмирьова, співробітники передали до військових частин міста та військового шпиталю 211 примірників книг для підтримки бойового духу військовослужбовців.

 

Завідувач відділу формування фондів                                          Липа Н.О.      

 

image image image