Субота, 4 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Хмельницька ОУНБ імені М. Островського

image

 

Інформація

Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки

імені Миколи Островського щодо реалізації в області Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» у 2015 році

 

Для широкого анонсування акції, інформація про мету акції та хід реалізації активно висвітлювалася на сайтах публічних бібліотек області, в інформаційних зонах обслуговування та у ЗМІ.

Впродовж року в акції взяли участь 708 бібліотек та 670 користувачів бібліотек, авторів, волонтерів, небайдужих жителів міст і сіл Хмельниччини. Всю літературу – 3533 прим. видань, яку вдалося зібрати за цей період, передано до Хмельницького 15 Гарнізонного будинку офіцерів, Старокостянтинівського 42 Гарнізонного будинку офіцерів для подальшої передачі до військових частин Збройних Сил України; Кіровоградсьій військовій частині А 1469 (новостворена), у 703 полк, 8 полк спецпризначення, військові частини А-0553, А 3290 та А 3730, військові частини що дислокуються у містах Щастя, м.Старобільськ  та Артемівськ, військово-польовий шпиталь м.Сватово, військові шпиталі міст Хмельницький та Старокостянтинів.

В рамках мистецько-благодійної поїздки до бійців на схід України із  волонтерами творчої сотні «Рух до перемоги» для бійців які лікуються у військово-польовому госпіталі в м.Сватово та безпосередньо виконують бойові завдання в зоні АТО передано більше 500 прим. видань.

На звернення командира новоствореної Кіровоградської військової частини А1469 щодо цільової допомоги у формуванні фонду бібліотеки частини передано 427 прим. книг сучасних українських авторів та українських класиків, історичної, науково-популярної, довідкової літератури. Ця література сприятиме навчанню, вихованню та розширенню загальноосвітнього і культурного рівня всіх категорій військовослужбовців, членів їх сімей та працівників Збройних Сил України.

Неприємних моментів в ході реалізації  Акції не було.

Оцінка ефективності акції – 5.

Директор                                                                                         Н.Синиця

 

 

       image               image

Передача книг волонтерам   для відправки в зону АТО (Хмельницький)

Збір книг для військових частин під час ярмарку соціальних ініціатив «Бібліотечні інновації для розвитку громад» (Хмельницький)

 

                   image

Передача книг для військової частини під час святкування

Дня Незалежності (Хмельницький)