Субота, 4 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Сумська ОУНБ імені Н. К. Крупської

Описовий звіт

про хід реалізації Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» 

Сумської ОУНБ ім. Н.К.Крупської

за 2015 рік.

 

Публічні бібліотеки Сумської області схвально сприйняли ідею Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна».

Інформація про акцію одразу ж була розміщена на сайтах бібліотек, на стендах оголошень в їх приміщеннях, надавалася в безпосередньому спілкуванні з користувачами та в соціальних мережах.

Читачі та працівники бібліотек щиро відгукнулися на поклик допомогти поповнити фонди бібліотек військових формувань сучасними патріотичними виданнями, кращими зразками художніх творів українських та зарубіжних письменників.

Окрім працівників бібліотек та користувачів до акції долучилися і місцеві автори, громадські організації (Сумська обласна громадська організація «Рідний край»), видавництва («Університетська книга»). Свою допомогу надавали і водії міжміського сполучення, які безкоштовно доставляли книги з районних бібліотек до обласного центру.

З метою розширення кола одержувачів книг по Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» щоквартально ретельно підібрані бібліотечки передавалися в різні військові формування: обласний військовий комісаріат та дві військові частини.

Було дуже приємно чути від військовослужбовців похвальні відгуки щодо виявленої Міністерством культури України та бібліотеками ініціативи та слова подяки всім небайдужим громадянам, що долучилися до справи патріотичного та духовного виховання українських воїнів.

 

Оцінка ефективності Акції – 5.

Зав. відділом формування фондів                                               Т.Н.Дудка

 

image image