Субота, 4 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Івано-Франківська ОУНБ бібліотека імені І. Франка

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна»


image

Звіт Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки

ім. І. Франка  

за результатами реалізації Акції

                                            Підсумковий звіт за 2015 р.

 

 

З метою підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців на Івано-Франківщині проходила Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Бібліотечна спільнота та громадськість краю взяла активну участь у наповненні бібліотек військових частин, дислокованих на території області, кращими зразками вітчизняної та світової художньої літератури, науково-популярних видань з історії Української держави, її культури, Збройних сил.

У рамках цієї акції було зібрано 924 примірники книг, які були передані у в/ч № 1241 Національної гвардії України, підрозділ в/ч 1241 (третя патрульна рота, м. Калуш), погранвідділ «Шибене» Верховинського району.

Заступник командира по роботі з особовим складом Кокошко Павло Вілієвич висловив вдячність всім дарувальникам за збір книг для в/ч. Завідувачка бібліотеки в/ч Наталія Валеріївна Ковальчук також зазначила: «Ми вдячні небайдужим прикарпатцям, бібліотечним працівникам, які відгукнулись на ініціативу Міністерства культури України щодо наповнення бібліотеки новими книгами, щоб наші воїни відчули підтримку краян». Тепло зустріли і позитивно сприйняли подаровані україномовні книги солдати строкової служби, які висловили побажання, щоб такі акції продовжувалися, щоб художні книги і надалі поповнювали полиці бібліотек в/ч.

Оцінка ефективності акції – 5.

 

      image image

 

 

 



 Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна»