Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Читальний зал документів іноземними мовами

image

 

У залі надається відкритий доступ до: зарубіжних енциклопедичних видань універсального  характеру; нових надходжень зарубіжних періодичних видань та художньої літератури; вітчизняних періодичних видань іноземними мовами; видань, що представлені на тематичних і календарних виставках.

Фонд документів іноземними мовами (понад 600 тис. примірників) не відображено у загальнобібліотечному довідково-бібліографічному апараті і має власний ДБА. У читальному залі до послуг користувачів традиційні каталоги і картотеки: читацький абетковий каталог документів іноземними мовами; читацький абетковий каталог видань іноземними мовами, що продовжуються; систематичний каталог документів іноземними мовами; систематичний каталог нових надходжень іноземними мовами; абеткова картотека поточних періодичних видань іноземними мовами; каталог видань на електронних носіях; картотека публікацій Міжнародного Валютного Фонду; картотека публікацій Міжнародної Організації Праці; картотека «Зарубіжна україніка»; картотека «Статті із зарубіжних періодичних видань» (2000 – 2011 рр.).

Досвідчені фахівці нададуть кваліфіковану консультацію та допоможуть знайти необхідну інформацію, в т.ч. у передплаченому повнотекстовому ресурсі EBSCOhost Research Databases  та у світових електронних інформаційних ресурсах   під час безкоштовних тріал-доступів.

У залі розміщується Інтернет-центр на 6 робочих місць діє  та діє персональний абонемент на художню літературу.

Користувачі мають можливість працювати з власними ноутбуками та користуватися безкоштовним Wi-Fi доступом до Інтернету.