Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Віртуальна книжкова виставка

До Дня молоді

imageМолодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Сучасна молодь йде в ногу з часом, активно розвивається, знає чого хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень. Перед молодим поколінням сьогодні відкрито багато можливостей: можна вчитися у різних навчальних закладах, відкривати свою справу, знайомитись з новими країнами. Причому, завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій, це все можна робити навіть не виходячи з дому. Кожен може обирати спосіб навчання, роботи та отримання інформації в залежності від своїх бажань та можливостей. Інформації сьогодні дуже багато і вона доступна всім. Активна молодь вдало використовує ці шанси.

День молоді – це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

На підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України День молоді відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указу Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указу № 600/2011 «Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599».

До Дня молоді в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого підготовлено віртуальну книжкову виставку. До уваги користувачів пропонується література, яка буде цікавою сучасній молоді і всім, хто відчуває себе молодим.

На виставці представлено документи з фондів НБУ імені Ярослава Мудрого. Для пошуку інших видань даної тематики радимо скористатися електронними ресурсами бібліотеки та традиційними картковими каталогами.

 

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності

Літовкіна Ю.М.

1/51

Мозгова, Г. П.

Молодь та юнацтво сучасної України: здоров’я, цінності, життєві пріоритети : [навч. посіб.] / Г. П. Мозгова, Т. В. Андрущенко ; М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова, Ін-т соціології, психології та соц. комунікацій. — Київ : НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2014. — 109 с. : іл., табл.

 

Шифр зберігання: А749722

Посібник створено відповідно до сучасних вимог у вищій школі. Рекомендовано для студентів-психологів, аспірантів і викладачів ВНЗ.

При підготовці навчального посібника використано дані наукових організацій, зокрема аналітичні, статистичні матеріали та результати соціологічних досліджень, надані Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством освіти і науки, та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики.