Субота, 11 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Зарубіжна україніка

Історія 

Мовознавство

Освіта

Право 

Психологія

Різне

1/5

 Co­n­ve­r­ge­n­ce and di­ve­r­ge­n­ce in Euro­pe: Po­lish and Uk­ra­i­ni­an сa­ses : mo­no­g­raph / sci. ed.: Dmy­t­ro Lu­ki­a­ne­n­ko, Vi­k­tor Chu­z­hy­kov, Mi­c­hal Ga­b­ri­el Woźni­ak ; Sta­te hi­g­her edu­ca­ti­o­nal es­ta­b­li­s­h­ment Ky­iv Nat. eco­no­mic univ. na­med af­ter Va­dym He­t­man. — Ky­iv : KNEU, 2013. — 686 p. : tab.

Шифр зберігання А26614

Українсько-польська монографія  з питань особливостей соціально-економічної конвергенції в умовах глобалізації та європейської інтеграції країн, а також подальшого перетворення Центральної та Східної Європи. У центрі уваги монографії – аналіз характерних особливостей еволюції польських та українських економічних моделей.

Інтерес авторів книги зосереджено на диверсифікації двосторонніх економічних відносин України і Польщі з урахуванням основної мети – інтеграції України в ЄС, а також можливості адаптації польського досвіду системного розвитку національних соціальної та економічної моделей.

Книга адресована науковцям, політикам, громадським діячам, дипломатам, міжнародним експертам та всім, кому не байдужі європейські перспективи України.

Англійською мовою