Субота, 27 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Виставка живопису Злати Кришталь

«Квіти надії»

 

imageЗлата Кришталь народилася 2 липня 1985 року у м. Кінгісепп, Ленінградської області. Громадянка України.

У 1986 році разом із батьками та братом переїхала до України. Тривалий час проживала у м. Шостка, Сумської області, де закінчила Шосткинську загальноосвітню школу № 11 та музичну школу № 2. Нині мешкає у Києві.

У 2005 році закінчила спеціалізовану школу № 165, навчалась у Вищому музичному училищі ім. Р. М. Глієра (нині Київський інститут музики ім. Р. М. Глієра), Державній академії керівних кадрів культури і мистецтв.

У 2012 році стала випускницею Національної академії державного управління при Президентові України.

Із дитинства захоплюється музикою та спортом. Особливе місце у житті Злати займає живопис.

Роботи авторки з успіхом експонувались із 12 по 26 серпня 2013 року в Арт-кафе «5 кімнат» за адресою: м. Київ, вул. Червоноармійська, 6.

Із  13 по 22 вересня цього року репродукції картин художниці будуть представлені на щорічному мультидисциплінарному міжнародному фестивалі сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST.

Творчість Злати Кришталь пронизана життєдайною енергією, радістю, жагою до щастя, здатністю бачити прекрасне навколо себе і бажанням дарувати свої позитивні відчуття оточуючим. Основна тематика картин майстрині – це квіти.

Мета пропонованої виставки «Квіти надії», яка включає 30 творів живопису, – показати різнокольорову палітру життя людини, де кожному періоду життя відповідає свій колір та своя квітка. За задумом автора, кольори її полотен – це кольори щастя, радості, любові та сподівань на збереження цих почуттів упродовж усього життя.

Абсолютний позитив і ніякої журби – головна ідея творчості автора.

Виставка працює з 10 по 30 вересня 2013 року за адресою: Арт-галерея НПБУ, вул. Грушевського,1, 2-й поверх.

 

Інформація підготовлена відділом СКД