Неділя, 5 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Фотовиставка Світлани Маміної «Дітям світу – сонце й мир»


image

Фотографією Світлана Маміна займається з 2002 року. Досконало оволодіти майстерністю фотографа і реалізувати свій творчий потенціал Світлані допомогло навчання в Київській школі фотографії, де викладачі високого класу навчають як перетворити захоплення фотографією в улюблену справу всього життя, як вдало поєднати творчість і відпочинок.

 

Світлана Маміна – дворазовий дипломант щорічного фотоконкурсу газети «День», багаторазовий дипломант фотоконкурсів телеканалу «Глас» та інших інтернет-конкурсів, учасник фотовиставок «Планета дітей» у бібліотеці ім. В. Вернадського, та «Куба: вперед у минуле» Київської школи фотографії.

Інше захоплення – подорожі. Нинішня фотовиставка «Дітям світу – сонце й мир» містить знімки, зроблені в різних країнах світу: в Україні, Кубі, В’єтнамі та Франції.

«Подорожуючи багатьма країнами, я впевнилась, що, незалежно від політичного устрою чи рівня життя родини, діти щасливі там, де їх оточують любов та піклування батьків, де над ними безхмарне мирне небо. Дітям належать найбільші багатства світу: материнська усмішка, яскраве сонячне проміння, квіти, трава, дерева… Вони ще не втратили здібності радіти кожному дню, просто тому, що сьогодні літо чи зима, чи канікули, чи тато покатає на мотоциклі…

Я присвячую свою фотовиставку Міжнародному дню захисту дитини. Сподіваюсь, що маленькі герої моїх фотозамальовок будуть жити в найкращому із світів, дихати чистим повітрям, навчатись, трудитись, подорожувати.

Хай збудуться всі надії їх батьків!» (С. Маміна) 

 

Про автора:

Навчалась у Київському державному інституті культури. По закінченні працювала у Вінницькій науковій бібліотеці ім. К. Тімірязєва. З 1981 і по нині працює на посаді бібліографа у бібліотеці «Світогляд» м. Києва (до 2004 р. бібліотека ім. Л. Толстого).

Виставка працює з 14 по 30 травня 2013 року за адресою: Арт-галерея НПБУ, вул. Грушевського, 1, 2-й поверх.

 

Інформація підготовлена відділом СКД