Вівторок, 16 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня «Гармонія Всесвіту»

Зустріч з виконавцями авторської пісні

Олександром Кропельницьким та Олексієм Ревенком


image

25-26 квітня 2018 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого проходила XI Всеукраїнська науково-практична конференція «Бібліотека і книга в контексті часу» за темою «Трансформація діяльності публічних бібліотек України».

На завершення першого дня роботи конференції у форматі  Літературно-музичної вітальні «Гармонія Всесвіту» присутні зустрілися з виконавцями авторської пісні – лауреатом XIII Міжнародного фестивалю авторської пісні, переможцем Всеукраїнського пісенного марафону «Душа компанії» Олександром Кропельницьким та лауреатом багатьох музичних фестивалів в Україні і за її межами, відомим композитором, рок-музикантом, співаком Олексієм Ревенком.

Музиканти подарували учасникам конференції незабутній вечір пісень класиків жанру авторської пісні. Адже авторська пісня – це мова серця, душі та почуттів.

Зустріч була теплою і щирою. Оранжування багатьох пісень дозволяло присутнім у залі приєднуватися і співати разом з виконавцями. Кожний виступ Олександра  Кропельницького і Олексія Ревенка викликали тривалі оплески, на знак захоплення талантом музикантів та  даровані слухачам насолоду, позитивні емоції, хороший настрій.

 

Інформацію підготувала

головний бібліотекар відділу СКД Совершенна Л.С.