Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Майстер-класи 

виготовлення подарунків до свят

 

Майстер-класи для молодших школярів у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого набули популярності. 17 та 24 березня продовжилися заняття з циклу «Подарунок зроби сам», на яких маленькі митці віком 7-8 років закріпили навички у виготовленні сувенірів, набуті на попередніх заняттях, та створили власноручно яскраві та кумедні подарунки.  

Малюки обробили акриловими фарбами в техніці тампонування заготовки з ПВХ у вигляді собачки та оздобили їх стразами, наліпками, декоративними стрічками і, насамкінець, вийшов талісман на Рік Собаки.

На заняттях з ліплення учні засвоїли навики роботи з новим матеріалом – мукосіллю (солоним тістом), який є надзвичайно пластичним, дозволяє створювати цікаві композиції, розвиває дрібну моторику рук. З використанням ще й харчових барвників, олії, фольги, картону було створено «скульптуру малих форм» – пані Ципу до Великодня для кожного свою.

Так із застосуванням різних технік виконання і фантазії в стінах Бібліотеки народжуються нові цікаві персонажі.

Майстриня Тетяна Копилова приділила увагу кожному з учасників майстер-класу: Лізі, Маріанні, Володі, Юлі, Елі, Софії, Артему та іншим. Учні виявили старанність і наполегливість, завдяки чому впоралися із завданням.  

За традицією для учасників майстер-класу було проведено екскурсію Бібліотекою.

 

Інформацію підготували головний бібліотекар

   відділу обслуговування користувачів Тетяна Скирда

 

Фото: провідного бібліотекаря відділу

обслуговування користувачів Наталії Опенько