Середа, 24 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання клубу прихильників книги «Субота у Бегемота» 

Зустріч з народним артистом України, диригентом, письменником

Романом Кофманом

 

image

Зустріч з народним артистом України, диригентом, письменником і поетом Романом Кофманом зібрала на засіданні клубу «Субота у Бегемота» 24 лютого 2018 року велику кількість шанувальників таланту видатного Маестро.

Запитання і відповіді – такий формат розмови був запропонований присутнім.

Думки і міркування людини, яка багато досягла  у творчості, життя якої проходило не безхмарно,

image

 людини, яка має поетичний і письменницький дар, були надзвичайно важливими для учасників зібрання. Затамувавши подих,  вони вслухалися в кожне слово Романа Кофмана.

А щасливим приводом до чергової зустрічі з письменником став вихід його нової книги «Как я провел жизнь» (Київ : Laurus, 2018).

Книга є своєрідною автобіографією – неспішною і об’ємною. В ній викладено опис усіх етапів життєвого шляху автора, який у кожному інтерв’ю стверджує, що не вибудовував в житті ніяких планів і не намічав цілей, тобто плив «за течією». Очевидно саме ця обставина і визначила вельми звивисте русло, наповнене порогами та неочікуваними поворотами. З окремими епізодами життя, змальованими в книзі, Роман Кофман і знайомив слухачів.

Книги, що їх можна було придбати, були вмить розкуплені, а бажаючі отримати пам’ятний автограф утворили довжелезну чергу.

 

Інформацію підготувала

 завідувач відділу соціокультурної діяльності Погонець О. Д.