П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня «Гармонія Всесвіту»

Творчий вечір поетеси, композитора Юлії Белінської

«Мелодія слова»

 

image

17 лютого 2018 року в Літературно-музичній вітальні «Гармонія Всесвіту» відбувся творчий вечір поетеси, композитора, члена ВГО Української асоціації письменників художньо-соціальної літератури Юлії Белінської «Мелодія слова».

За фахом Юлія Белінська психолог, а за покликом душі – поетеса, композитор, у творчому доробку якої близько 300 пісень, написаних на власні вірші та вірші інших поетів, зокрема О. Бакуменка, К. Вербівської, Т. Кудінової, О. Теліги, В. Жесткова, Н. Курбацької.  

Тема пізнання душі стала лейтмотивом у творах поетеси. Її вірші про кохання і довіру,  дружбу і життя дають можливість у мелодійних поетичних рядках відчути настрій і почуття людей.

Відомо, що немає шляху коротшого від серця до серця, ніж пісня.

Юлія Белінська в пісні знайшла свій особливий стиль, який через музику дуже тонко, вишукано, елегантно доносить до слухача глибочінь поезії і створює гармонійний образ їх величності Музики і Слова.

image

На зустріч зібралось чимало шанувальників творчості молодої і талановитої поетеси, серед яких члени Національної спілки письменників України Т. Кудінова, К. Вербівська, І. Ковальчук, заслужена артистка України Л. Кулєшова, голова громадського об’єднання «Жінки Оболоні» Н. Курбацька, заступник редактора журналу «Справи Сімейні» Л. Гробовенко, представник видавничого дому «АДЕФ–Україна» І. Тимченко.

Творчий вечір, наповнений атмосферою чудової поезії та живої музики у виконанні Ю. Белінської, співачки-бандуристки Є. Махнівської, Л. Лощини,  приніс присутнім радість та гарний настрій. Кожний твір був пронизаний нiжністю, відкритістю, щирістю емоцій, які вкладалися в коротке слово – люблю.     

На завершення присутні тепло вітали Юлію Белінську та бажали здійснення  творчих задумів і сподівань.   

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу СКД Совершенна Л. С.