Середа, 17 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання літклубу «Букмоль»

(у рамках проекту «Читаймо дітям уголос!»)

 

image

4 лютого 2018 року у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося чергове засідання літклубу «Букмоль» у рамках проекту «Читаймо дітям уголос!».

«Букмоль» – це незалежний культурний проект для дітей, їхніх батьків та усіх-усіх небайдужих й охочих до читання, основною ідеєю якого є проведення освітньої, культурної, просвітньої діяльності та популяризація читання серед дітей і підлітків.

image


З новими історіями, новими героями та новими майстер-класами Літклуб «Букмоль» повернувся з канікул, аби надихати та переконувати в тому, що читання уголос – захопливе, корисне і незамінне у будь-якому віці та просторі!

Новий сезон читань Літклуб «Букмоль» відкриває разом із головним героєм чарівної книжки-картинки Девіда Літчфілда «Ведмідь-піаніст».

Одного дня ведмежатко знайшло у лісі щось дивне. Мимохіть торкнувшись до клавіш, воно вирушило у довгу дорогу, яка веде його з рідного дому до далекого й дивовижного краю, де у повітрі бринять прекрасні звуки, а слава та багатство тільки й чекають, щоб їх здобули. Місто цілком виправдало ведмежі сподівання, проте глибоко в його серці раптом озвалася туга…

По закінченню читання, організатори засідання клубу провели для малят майстер-клас за її мотивами.

 

Інформація підготовлена головним бібліотекарем

відділу обслуговування користувачів Круліковською О. М.

Фото провідного бібліотекаря

відділу обслуговування користувачів Торбеєвої О. В.