Середа, 17 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання літклубу «Букмоль»

(у рамках проекту «Читаймо дітям уголос!»)

 

image17 грудня 2017 року у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося засідання літклубу «Букмоль» у рамках проекту «Читаймо дітям уголос!».

«Букмоль» – це незалежний культурний проект для дітей, їхніх батьків та усіх-усіх небайдужих й охочих до читання, основною ідеєю якого є проведення освітньої, культурної, просвітньої діяльності та популяризація читання серед дітей і підлітків.

З метою зацікавити дітей книжками, а дорослих

image

 читанням уголос, у лютому 2016 року культурна ініціатива «Букмоль» запустила проект «Читаймо дітям уголос!». У межах цього проекту було започатковано першу в Україні мережу безкоштовних дитячих літклубів, об’єднаних спільною назвою «Букмоль» та ідеєю популяризувати читання у публічних закладах Києва та інших міст України.

У переддень католицького Різдва, «Букмоль» запросила дітей та батьків на інтерактивне читання книжки Джонатана Еммета й Полі Бернатена «Пастка для Санти». Це кумедна, дотепна та дещо повчальна різдвяна історія про хлопчика на ім’я Бредлі, який звик завжди отримувати те, чого хоче. Усі дорослі страшенно бояться його – усі, окрім Санта Клауса, який вирішує подарувати хлопчикові на Різдво – шкарпетки…

По закінченню читання книжки, організатори засідання клубу провели для малят майстер-клас за її мотивами.

 

Інформація підготовлена головним бібліотекарем

відділу обслуговування користувачів Круліковською О. М.