П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

 

Тренінг «Моніторинг та оцінка проектів

(в контексті розвитку креативних індустрій)


image6-7 грудня 2017 року в конференц-залі Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого відбувся черговий тренінг для працівників центральних органів виконавчої влади та представників установ культури, організований Міністерством культури України спільно з Association4U. Тренінг проходив у рамках проекту Європейського Союзу «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС», метою якого є посилення інституційної спроможності урядових інституцій України щодо забезпечення комплексного виконання ними зобов’язань країни в рамках Угоди про асоціацію.

Міністерством культури України спільно з Association4U вже було проведено серію тренінгів, на яких слухачі отримували знання з основ проектного менеджменту, основ персонального та командного лідерства, особливостей функціонування ринків культури в ЄС, оцінки регуляторного впливу тощо.

Четвертий тренінг був присвячений моніторингу та оцінці проектів (в контексті розвитку креативних індустрій). В ході практичного заняття учасники вчились критично мислити, міркувати, використовувати свої сильні сторони при підготовці проектів, визначати проблемні питання та розуміти доречність використання інструментів.

Модератор тренінгу – Ярослав Петраков, старший експерт з питань секторальної політики Проекту Association4U.

 

Інформацію підготувала

головний бібліотекар відділу соціокультурної діяльності Сливка О. В.