Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Тренінг «Підвищення спроможності стейкхолдерів в сфері культури:

Програма ЄС «Креативна Європа»

 

image

6 та 7 листопада 2017 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся тренінг «Підвищення спроможності стейкхолдерів в сфері культури:

Програма ЄС «Креативна Європа». Координатори Програми проведення тренінгів  в рамках «Підвищення спроможності закладів культури в Україні в контексті виконання Угоди про Асоціацію» для державних службовців та працівників закладів культури – Міністерство культури України та Association4U.

Програма ЄС «Креативна Європа» - це інструмент підтримки культури та креативних індустрій в Європі, орієнтований на активне залучення країн-партнерів (у т.ч. асоціованих членів) до участі в міжнародних довгострокових проектах.

Завдання тренінгу – отримання учасниками знання відповідно  вимог та критеріїв оцінювання проектів за Програмою ЄС «Креативна Європа», зокрема: вимоги щодо реєстрації, профілю учасника, пошуку партнерів та проведення комунікацій між стейкхолдерами, формування бюджету проекту та його адаптацію під пріоритети ЄС.

До участі у Програмі запрошувалися лідери культурно-мистецьких закладів.

Протягом дводенного тренінгу учасники відпрацьовували методи розробки проектних заявок під Програму Креативна Європа, які були презентовані та проаналізовані під час навчання.

Модератор тренінгу – Ярослав Петраков, старший  експерт  з  питань секторальної  політики Проекту Association4U.

 

Інформація підготовлена відділом СКД