Понеділок, 29 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

 

Поетична зустріч

з українською письменницею

Іриною Вазерцевою

 

 

 

image

12 квітня в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого  відбулась поетична зустріч з Іриною Вазерцевою, відомою українською письменницею та волонтеркою.

Ірина є авторкою численних поетичних та прозових творів, які відзначаються глибоким емоційним забарвленням та сатиричним гумором. Її збірки «Під хмарами – на крилах вітряка», «Її написала війна», «Нерідна» та «Люди, кури… і драбина» відображають не лише особисті переживання авторки, але й широкий спектр соціальних тем.

Зустріч була присвячена не тільки літературній творчості Вазерцевої, але й її волонтерській діяльності. Кошти, зібрані під час літературних заходів, авторка  передає на підтримку Збройних Сил України.

Під час заходу письменниця поділилася своїми думками та відчуттями, які вона переживає під час війни. Вона говорила про те, як війна вплинула на її творчість, надаючи їй нового змісту та глибини.

Учасниками зустрічі були друзі, прихильники, поціновувачі таланту письменниці, одногрупники, однокласники, і навіть гості з інших міст України. Присутні мали унікальну можливість зануритися у поетичний світ Ірини, який відкрився не лише через слова, але й через емоції, що супроводжували кожен вірш та розповідь. Її твори, які відображають глибину української душі, силу та оптимізм, стали джерелом натхнення для всіх присутніх.

Зустріч завершилася активною дискусією. Аудиторія читала вірші, ставила питання авторці, ділилась власними враженнями та думками щодо прочитаного, Література стала живим діалогом між автором та читачами, що збагатив кожного учасника новими ідеями та почуттями.

Присутні мали змогу придбати книги з автографом та побажаннями авторки.

Модератор заходу – заслужена артистка України Ярослава Руденко.

 

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності Людмила Кудря