П’ятниця, 26 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

До Міжнародного дня людей похилого віку

 

«З любов`ю до життя»

 

Виставка робіт слухачів Університету третього  віку

Територіального центру соціального обслуговування

Дарницького району міста Києва

 

На базі відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування Дарницького району  міста Києва з 2011 року працює Університет третього віку. Для слухачів створено факультети, гуртки та групи.

Факультет  «Образотворче мистецтво» очолює викладач-волонтер Віра Петрівна Шуміна. Він об’єднав талановитих, активних, ініціативних і творчих студентів – жителів Дарниці.

Своєрідним творчим звітом  та хорошою нагодою переконатися, що люди поважного віку, незалежно від освіти та місця роботи, можуть втілювати в життя свої творчі мрії і досягати неабияких успіхів стала виставка художніх робіт «З любов`ю до життя».

Експозиція містить живописні роботи художників-аматорів: Людмили Надточій, Олени Котченко, Людмили Дем’янюк, Міли Коробейнік, Віри Шуміної, Лариси Ширяєвої.

Художні полотна авторів не раз прикрашали виставкові зали в Культурно-мистецькому центрі Дарниці, в Центрі Української  Культури та Мистецтв, що на Подолі, в Територіальному центрі Дарницького району, в Центрі Розвитку Міста.

 

Термін експонування виставки:

 2 – 30 жовтня 2019 року