П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Пісенно-туристського клубу

 

25 вересня 2019 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулося перше засідання Пісенно-туристського клубу сезону 2019-2020 рр.

З привітанням до членів клубу звернувся керівник клубу – Ігор Корольков та повідомив про зміну назви клубу і розширення формату його роботи. Розповів про участь делегації від Клубу в Кубку України серед ветеранів спортивного туризму, який відбувся з 19.09 по 22.09.2019 р. в м. Вижниця Чернівецької області та вручив нагороди за участь у змаганнях і конкурсах. Поділився враженням про це невеличке містечко, яке зачарувало їх дивовижною красою навколишніх гір і лісів, стрімкого Черемошу, оригінальною архітектурою австрійських часів.

За літній період члени клубу побували у різних куточках України, Польщі, Болгарії, Грузії. Коротко поділились інформацією про мальовничі природні місця нашої країни та зарубіжжя. Окрім того, запевнили, що готують презентації про свої мандрівки та покажуть їх на наступних засіданнях.

Присутнім сподобалась жартівлива авторська розповідь Юрія Симонова «Спогади “челнока”». Вечір був наповнений приємними спогадами та туристськими піснями.

Модератор – керівник клубу, майстер спорту зі спортивного туризму Ігор Корольков.

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.