Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Засідання Клубу ветеранів туризму та бардівської пісні

 

12 червня 2019 року відбулося засідання Клубу ветеранів туризму та бардівської пісні в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого.

Модератор зустрічі – керівник Клубу, майстер спорту СРСР зі спортивного туризму Ігор Корольков, напередодні активного туристичного сезону, поінформавав про важливий підготовчий етап походу – комплектування туристичної групи. Окрім розгляду організаційних та загальних питань, були сформовані групи на певні напрями та розподілені обов’язки між учасниками цих походів.

 Про привабливість і мобільність подорожі на автомобілі розповів у своїй презентації «Автоподорож по Житомирщині» Юрій Бабашкін. Проїхавши міста Кмитів, Бердичів, Баранівку, Хорошів, Коростень, Радомишль, подорожуючі насолодились  чудовими краєвидами, познайомилися з історичними та пам’ятними місцями цього краю.

Присутнім сподобалась замальовка Юрія Симонова «Про що не співав далекий друг (Ів Монтан)», приправлена колоритним гумором, світлинами та фрагметами з документальних фільмів.

Вечір пройшов у легкій і невимушеній атмосфері, а сприяли цьому пісні у виконанні Марка Кудіша, Сергія Левіна, Діми Козловського, Анатолія Рибіна, Вікторії Тітової та групи «Віват».

 

Інформацію підготувала бібліотекар І категорії

відділу соціокультурної діяльності Кириленко Т. І.