П’ятниця, 19 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня «Гармонія Всесвіту»

Зустріч з прозаїком, поетом

Ігорем Бурнашовим

 

 

image 6 червня 2019 року в рамках Літературно-музичної вітальні «Гармонія Всесвіту» відбулась зустріч з прозаїком, поетом Ігорем Бурнашовим. За освітою філолог. Закінчив Київський національний університет імені М. П. Драгоманова. З 1997 очолює відділ наукового аналізу та узагальнення інформації Інформцентру з питань культури і мистецтв Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого. Саме з того часу починається його активна творча діяльність.

У доробку автора оповідання, романи, які вирізняються насиченим, яскравим, метафоричним стилем, а також статті, присвячені питанням теорії літератури.

imageЗ 1994 року неодноразово друкувався в журналі «Ренессанс». Його книги: «Смерть капитана Янзона (1997), «Рубеж веков» (1977), «Путешествие во времени»image (2001), «Каталог сновидений. Книга лабиринт» (2004), «Корни воды» (2005), «Поезд конца света» (2006), «Город, или Теория бессмертия» (2008), «Остров под звездопадом» (2009), «Слово и тень» (2010), «Играем Гамлета» (2012), «Сети» (2014), «Круг Одиссея. Книга мифов» (2016), «Круг времени» (2019), які вийшли у видавництві «Поезія».

Занурюючись у світ його творів, розумієш – що це щось більше, ніж просто література, поезія. Йому притаманна особиста філософія, особисті судження про ті чи інші події.

Під час зустрічі Ігор Бурнашов розкрився як талановитий поет і письменник. Нова презентована збірка поезії «Круг времени» (Київ: КМЦ «Поезія», 2019) викликала жвавий інтерес присутніх, які разом з автором читали вірші, уривки з поем.

Настрій панував теплий і дружній. Колеги бажали подальшого натхнення, творчих успіхів і здобутків, а автор щедро дарував свої книги з інскриптами.

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності

Совершенна Л.С.