Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Різдвяний концерт для батьків і дітей

 

 13 січня 2019 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся Різдвяний концерт з елементами анімації для батьків і дітей. Команда мистецького проекту «Baby Mozart» Громадської організації «Сучасне українське кіно «СУК» представила програму класичної музики на тему Різдва Христового.

Захід на цю тему відбувся вдруге на прохання батьків у зв’язку з надзвичайною популярністю проекту «Baby Mozart», організатором та координатором якого незмінно є талановита та творча Олександра Степашко.  

На заході виступили віртуозні музиканти - лауреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів, викладачі школи мистецтв Ганна Корнєва (фортепіано), Марія Бродова (скрипка) та Максим Кучерявий (флейта).  Святкова атмосфера заходу та чарівна музика В.А. Моцарта, Ж. Бізе, Ц. Кюі, Ф. Пуленха, Ф. Грубера, О. Гоноболіна, О. Курінного та ін. композиторів у загальному читальному залі Бібліотеки знов зробила всіх щасливими та творчими - і діти, і батьки завзято танцювали та весело співали.

Враховуючи зацікавленість учасників попередніх заходів книжковими добірками з фондів Бібліотеки, - відділом обслуговування користувачів було підготовлено виставку «Книги для малюків». До експозиції увійшли найсучасніші книги з казками, пригодницькими оповіданнями, біблійними історіями видавництв, що спеціалізуються на дитячій літературі, – «А-ба-ба-га-ла-ма-га», «Віват», «Видавництво Старого Лева», «Видавничий дім «Школа», «КМ-Букс». Діти і батьки із надзвичайною зацікавленістю занурилися у читання.

Бібліотекарі консультували бажаючих як користуватися електронним каталогом та про що можна дізнатися на сайті книгозбірні.

Учасники заходу записувалися до Бібліотеки та оформляли абонемент. Сподіваємось, що кожна книга, яку маленькі читачі так гордо несли для прочитання додому, подарує кожному  справжню насолоду і вони згодом повернуться за новими виданнями

 

Інформацію підготувала головний

бібліотекар відділу обслуговування користувачів Тетяна Скирда

 

Фото провідного бібліотекаря

відділу обслуговування користувачів Ганни Падалка