Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Літературно-музична вітальня «Гармонія Всесвіту!»

Різдвяні зустрічі зі зразковим дитячим театром пісні «Ладоньки»

 

image28 грудня 2018 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого в рамках Літературно-музичної вітальні «Гармонія Всесвіту» відбулися Різдвяні зустрічі зі зразковим дитячим театром пісні «Ладоньки». Художній керівник театру Світлана Садовенко – кандидат педагогічних наук, доктор філософії, професор, заслужений діяч естрадного мистецтва України, керівники – Ольга Бабченко та Анастасія Нечаєва.

За час свого існування зразковий театр пісні «Ладоньки» завжди був і є окрасою різних сцен міста. Колектив пишається тим, що свої досягнення творчості вони можуть демонструвати і на великих сценах Івано-Франківська, Харкова, Миргорода та столиці — Київського Палацу дитячо-юнацької творчості, Академії праці, Співочого поля, Національного театру імені Івана Франка, Молодого театру, Прем’єр–Палацу, Національної філармонії України, Національної опери України. Маленьким артистам вдається підкорювати навіть європейські сцени у Франції, Італії, Болгарії, Грузії. З міжнародних конкурсів вони привозили високі нагороди – Гран-прі та перші призові місця.

imageКожний рік «Ладоньки» беруть активну участь у різдвяних концертах. Цьогоріч зразковий театр дитячої пісні був в гостях Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого, де подарували глядачам незабутні враження та чудовий настрій від програми, яка складалася виключно з народних пісень. Кожний виступ «ладоньок» глядачі вітали щирими оплесками.

Різдвяні зустрічі з чудовим театром дитячої пісні «Ладоньки» ще раз переконали присутніх у тому, що Україна сьогодні відроджується і майбутнє її – ось в цих дітях, в українських піснях, наповнених емоційним вогнем, образним блиском, чарівною мелодійністю.

Після завершення концерту маленькі артисти отримали солодощі та запрошення на нові зустрічі у Бібліотеці.

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу соціокультурної діяльності Совершенна Л.С.