Вівторок, 23 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Різдвяний концерт

для батьків і дітей

 

22 грудня 2018 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбувся Різдвяний концерт з елементами анімації для батьків і дітей. Команда мистецького проекту «Baby Mozart» Громадської організації «Сучасне українське кіно «СУК» представила програму класичної музики на тему Різдва Христового.

Організатор та координатор проекту «Baby Mozart» Олександра Степашко та віртуозні музиканти, лауреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів Ганна Корнєва (викладач вищої категорії з гри на фортепіано), викладачі гри на скрипці Марія Бродова та Максим Кучерявий створили радісну і святкову атмосферу заходу. Чарівна музика В.А. Моцарта, Ж. Бізе, Ц. Кюі, Ф. Пуленха, Ф. Грубера, О. Гоноболіна, О. Курінного та ін. композиторів перетворило загальний читальний зал Бібліотеки у казковий простір де всі щасливі та розчулені, де панує любов і дружність один до одного.

А ще діти гралися, танцювали і співали українські та англійські пісеньки.

Відвідувачі, як і на попередніх концертах, виявили зацікавленість літературою з фондів Бібліотеки та книжковими виставками. 

За рік, що минає, проект «Baby Mozart» став надзвичайно популярним в Києві, і більшість концертів в рамках проекту відбулося саме в Бібліотеці. Це сприяло популяризації і просвітництву як музичного напрямку, так і знайомству з Бібліотекою, наближенню до книги.

Захід приурочений до річниці створення тепер вже улюбленого для багатьох киян проекту «Baby Mozart».

 

Інформацію підготувала головний

бібліотекар відділу обслуговування користувачів Т. Скирда

 

Фото: бібліотекар І категорії

відділу обслуговування користувачів Марія Зуякова