Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Зустріч із заслуженим художником України

Олександром Міловзоровим

 

15 листопада 2018 року о 15:00 у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого (вул. Михайла Грушевського, 1) відбудеться зустріч з Олександром Міловзоровим, презентація його книги «Шляхи» (Київ, «Дух і літера», 2015) та виставка творчих робіт.

Олександр Петрович Міловзоров – живописець, графік, кераміст, заслужений художник України, член НСХУ. Учасник численних всеукраїнських та міжнародних виставок. Твори О. Міловзорова зберігаються у художніх музеях України та за її межами, в приватних колекціях, прикрашають станції Київського метрополітену та інтер’єри приміщень закладів і установ. У 1987 році створив галерею «Триптих», а в 1996 році — «Галерею-36» на Андріївському узвозі.

«Про Олександра Міловзорова справедливо пишуть, що він є майстер широкого діапазону: творець монументальних ансамблів, речей ужиткових, станкових асамбляжів, живописних та графічних серій», - зазначає мистецтвознавець і художник Борис Лобановський.

Книга «Шляхи» - це за визначенням автора «книга-коментар до свого життя». З неї читач дізнається про навчання і перші кроки талановитого художника, педагогів та друзів-колег, пошуки творчих шляхів і любов до роботи з різними матеріалами, участь у вітчизняних та міжнародних виставках, роздуми про мистецтво і про життя …

На виставці творчих робіт буде представлено живописно-графічну серію, під назвою "Моя бібліотека" (папір, картон, гуаш). 

Запрошуємо всіх охочих! 

Контактний телефон

278-43-93