Четвер, 18 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Семінари-практикуми з методики ефективного викладання  

англійської мови у початковій школі.


29 і 30 жовтня 2018 р. у Національній бібліотеці України ім. Ярослава Мудрого відбулися семінари-практикуми з методики ефективного викладання англійської мови у початковій школі. Заходи були організовані Освітньо-методичним центром Дінтернал-Ед’юкейшн, представництвом в Україні британського видавництва Pearson, для вчителів англійської мови середніх загальноосвітніх шкіл м. Києва та Київської області.  Загалом учасниками семінарів стали понад 100 учителів.

Заняття проводили методисти Освітньо-методичного центру Дінтернал-Ед’юкейшн. Усі присутні брали активну участь у конкурсах і вікторинах, переможці яких стали власниками нових посібників від Освітньо-методичного центру. Всі учасники занять отримали сертифікати про підвищення фахового рівня.

Для учасників семінарів було підготовлено тематичну книжкову виставку з фонду відділу документів іноземними мовами. Особливий інтерес викликали книги, видані у 18-му і 19-му століттях, що належать до рідкісних і цінних видань. Працівники відділу розповіли учасникам заходів про Бібліотеку, її фонди і послуги. Враховуючи цільову аудиторію, окрему увагу було зосереджено на роботі відділу документів іноземними мовами. Для усіх учасників було проведено екскурсію бібліотекою. Чимало присутніх записалися до бібліотеки і стали її користувачами.

За багаторічне і плідне співробітництво, підтримку освітніх ініціатив, запровадження сучасних підходів англійської мови Бібліотека отримала від Освітньо-методичного центру Дінтернал-Ед’юкейшн подяку і книги до фонду Бібліотеки.

 

 Інформація підготовлена відділом ДІМ