Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Презентація «Видавництва Старого Лева»

 

13 вересня 2018 року в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбулася презентація «Видавництва Старого Лева», яку вдало доповнила однойменна книжкова виставка з фондів Бібліотеки.

Презентацію провела менеджер зі зв`язків з громадськістю Саломе Енгибарян, яка розповіла про те, що філософія діяльності Видавництва - «Книжки для всієї родини». Що розмаїття виданих книжок класиків і сучасних українських та іноземних авторів здатне задовольнити будь-який читацький смак. Що бібліофіли мають змогу зануритися у світ літератури художньої, навчальної, психологічної, історичної, енциклопедичної, пригодницької, детективної тощо.

Вражають форми видань: вімельбухи, білінгви, книжки-картонки, розмальовки-антистрес, книги-алігат, інтерактивні книги зі скельцями тощо.

За 17 років існування Видавництво створило власний стиль та має свої представництва у Львові, Києві, Одесі, Дніпрі. Робить все, щоб книжки ставали ближче до читачів, щоб їх читали незалежно від віку або статусу. А також бере участь у книжкових ярмарках в Європі, Великій Британії, Китаї. Видані книжки неодноразово були нагороджені вітчизняними та міжнародними літературними преміями.

Захід відвідали викладачі та студенти Київського університету імені Бориса Гринченка, користувачі Бібліотеки, які залишили схвальні відгуки.

 

Інформацію підготувала головний бібліотекар

відділу обслуговування користувачів Тетяна Скирда,

фото провідного бібліотекаря

відділу обслуговування користувачів Олени Мінчіної