Субота, 20 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції

Презентація проекту

"Моя нова поліція: громадська підтримка  

реформи Національної поліції"

 

image

28 січня 2016 року у Національній парламентській бібліотеці України відбулась презентація проекту "Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції", до участі в якому запрошена Бібліотека.

Проект має на меті вибудувати довіру та встановити плідні стосунки між новою поліцією та громадянами, для яких вона працює і яких має захищати, підвищити обізнаність громадськості з таких питань, як зміна ролі поліції в рамках нового закону “Про Національну поліцію” та практичний вплив нововведень на щоденне життя громадян.

Реформа Національної поліції України розпочалася із найнижчої ланки – патрульної поліції, тому більш детальніше була висвітлена робота саме цього структурного підрозділу. Патрульна поліція України виконує функції щодо підтримання громадського порядку та забезпечення безпеки на вулицях міст і на дорогах, а також запобігання злочинам шляхом механізованого або пішого патрулювання.

Під час презентації присутні були поінформовані із вимогами до кандидатів у нову патрульну поліцію, правами та обов’язками патрульних поліцейських та їх екіпіруванням.

  

Інформація підготовлена відділом ОК